Saippuakauppias Ritva Sarlin esittäytyy.

Olen kotoisin Limingasta ja valmistan kasvisöljyistä hellävaraisia Yrttisaippuoita ja YrttiDeoja ilman lisä- ja säilöntäaineita. Saippuat ja deot ovat vegaaneja ja biohajoavia. Valmistan palashampoota, suola- sekä narusaippuoita. Saippuat eivät kuivata ihoa, vaahtoavat runsaasti ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Yrttideot on valmistettu luomu raaka-aineista, eivätkä sisällä alumiinia. Soveltuu herkälle iholle.

Saippuoissa ja deoissa käytettävät yrtit olen valinnut sen mukaan miten niitä on aikoinaan käytetty kansanparannuksessa ärtyneen ihon tai päänahan hoitoon. Yrtit poimin tai kasvatan itse, kuivaan, uutan oliiviöljyyn ja öljyistä (kookosrasva, oliivi- ja risiiniöljy) teen saippuat.

Palashampoo vaahtoaa, hoitaa ja hellii hiuksia sekä hiuspohjaa. Rauhoittaa kutiavaa päänahkaa. Palashampoolla voi pestä myös koko kehon. Mesiangervo, kamomilla ja koivu kirkastaa ja nokkonen syventää hivenen hiusten sävyä.

Suolasaippua on antibakteerinen, sisältää runsaasti mineraaleja ja sopii kaikille ihotyypeille. Se rauhoittaa ärtynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Ei kuivata ihoa, jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi pesun jälkeen. Hieno rakeinen suola kuorii hellästi ihoa.

Narusaippuat ovat hellävaraisia ja kehoa hemmoittelevia sauna- ja käsihygieniasaippuoita. Saippuat sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön, eivät kuivata ihoa ja vaahtoavat runsaasti. 

YrttiDeot on hellävaran ja hoitaa herkkää ihoa. Kookosrasva ja hamppuöljy ovat antibakteerisia öljyjä, jotka hoitavat herkkää ihoa. Perunajauho sitoo kosteutta pitäen kainalot kiuvana. Ruokasooda neutralisoi hien hajua. Suola estää hienhajua tuottavan bakteerin toimintaa.