PALASHAMPOO 

                                          9 €/kpl

Palashampoo Kamomilla

Paino 80g, tuoksu laventeli eteerinenöljy/ 9 € .

Kansanparannuksessa kamomillalla on rauhoitettu ärtynyttä, kutisevaa ihoa. Antiseptisen vaikutuksen vuoksi sillä on hoidettu haavoja, ihotulehduksia esim. psoriasista. Hiusten hoidossa sitä on käytetty hoitamaan kuivaa hiuspohjaa. Se antaa eloisuutta hiuksiin sekä kirkastaa hiusten luonnollista sävyä. Kamomilla kuuluu mykerökukkasiin ja voi aiheuttaa allergiaoireita.

Palashampoo Mesiangervo

Paino 80g, tuoksu sitruunaruoho eteerinenöljy9 € .

Kansanparannuksessa mesiangervoa on käytetty kipujen, särkyjen ja tulehdusten lievittämiseen sekä hoidettu ihoärsytyksiä ja ihottumia. Se on virkistävä ja ihohuokosia supistava. Hiusten hoidossa sitä on käytetty edistämään hiusten kasvua ja estämään hiusten lähtöä. Lisäksi mesiangervolla on hiuksia kirkastava vaikutus. Mesiangervo sisältää luontaista salisyylihappoa.

Palashampoo Nokkonen

Paino 80g, tuoksu bergamot eteerinenöljy/ 9 € .

Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia. Nokkonen on sopinut kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hiusten hoidossa sillä on hoidettu hilseilevä päänahkaa. Se edistää hiusten kasvua, antanut hiuksille vahvuutta ja kiiltoa sekä syventää hiusten omaa sävyä.

Palashampoo Rosmariini 

Paino 80g, tuoksu rosmariini eteerinenöljy9 € .

Rosmariini on antioksidanttien, jota on kansanparannuksessa käytetty tulehdusten hoitoon. Se parantaa päänahan verenkiertoa, vahvistaa hiuksia, estää hiusten lähtöä sekä tekee hiuksista kiiltävät ja syventää hiusten luonnollista sävyä.

Palashampoo Minttu

Paino 80g, tuoksu piparminttu eteerinenöljy9 € .

Minttu virkistää, viilentää ja elvyttää ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Kansanparannuksessa minttua on käytetty haavojen puhdistukseen ja rauhoittamaan tulehduksia. Minttu antaa tummaa sävyä hiuksille.

Palashampoo Peltokorte- teatree

Paino 80g, tuoksu teatree eteerinenöljy/ 9,5 €

Kansanparannuksessa peltokortteella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia lisäksi ehkäisty arpijuovia ja ryppyjen muodostumista. Se on luonnon antiage-tuote. Peltokorte vahvistaa ihoa ja hiuksia, joille se antaa kauniin kiillon. Se sopii kaikille ihotyypeille.
Teatreeöljy kosteuttaa ja ravitsee. Se on erittäin antioksidanttinen. Palauttaa elottomaan ihoon loistetta. Teatreeöljy vähentää myös ihon tulehdusta ja edistää haavojen ja naarmujen paranemista, mistä johtuen siitä saattaa olla apua atooppisen ihon hoidossa.

Palashampoo Puna-apila

Paino 80g, tuoksu ylang ylang eteerinenöljy/ 

Puna-apila rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Kansanparannuksessa sillä on hoidettu iho-ongelmia ja ärtynyttä päänahkaa. Puna-apila sopi kuiville hiuksille.

Suolashampoo Nokkos-Hamppu 4%

Paino 80g, tuoksuton9 € .

Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia. Nokkonen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hiusten hoidossa sillä on hoidettu hilseilevä päänahkaa. Se on edistänyt hiusten kasvua, antanut hiuksille vahvuutta ja kiiltoa sekä syventänyt hiusten omaa sävyä. Hamppuöljy kosteuttaa, pehmittää ja uudista ihoa.

Palashampoo Kehäkukka

Paino 80g, tuoksuton9 € .

Kansanparannuksessa kehäkukalla on hoidettu iho-ongelmia, edistetty ihokudoksen paranemista ja ehkäisty tulehduksia. Sitä on käytetty rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa sekä ehkäisemään ryppyjä. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Kehäkukka hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa sekä kirkastaa hiusten sävyä.