SPA-SAIPPUAT

10,5/ 12 €/kpl

Ruususaippua     

Paino 95g. Tuoksu palma rose eteerinenöljy/ 10,5 €

Kansanparannuksen mukaan  ruusu supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ja hoitaa herkkää  kuivaa ikääntyvää ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kuusenkerkkäsaippua    

Paino 95g. Tuoksu kataja eteerinenöljy/ 10,5 €.

Kansanparannuksessa kuusta on käytetty desinfioimaan ärtynyttä ihoa ja sillä on lievitetty tulehduksia. Saippua sisältää myös pihkaa. Pihkaa on käytetty haavojen, hiertymien ja ihorikkojen hoitoon. Saippuassa on luonnon hartsia.

Vuohenmaitosaippua, kehäkukka   

Paino 95g. Tuoksuton/ 12 €.

Vuohenmaitosaippua kosteuttaa ja tukee ihon luonnollista uusiutumista. Kansanparannuksen mukaan kehäkukka rauhoitta ja pehmentää ihoa. Sillä on hoidettu iho-ongelmia, edistetty ihokudoksen paranemista ja ehkäisty tulehduksia. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä couperosa-iholle.

Vuohenmaitosaippua, nokkonen       

Paino 95g. Tuoksu bergamot eteerinenöljy/ 12 €.

Vuohenmaitosaippua kosteuttaa ja tukee ihon luonnollista uusiutumista. Nokkonen on antioksidanttinen ja sillä on torjuttu kipuja ja tulehduksia. Kansanparannukseessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia (ihottumia). Nokkonen sopii kaikille ihotyyeille, erityisesti ravoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Maitosaippua     

Paino 95g. Tuoksu laventeli eteerinenöljy/ 12 €.

Maitosaippua kosteuttaa ja tukee ihon luonnollista uusiutumista. Kosteuttaa ja suojaa ihoa kuivumiselta. Erinomainen kuivalle, kutisevalle ja karhealle sekä atooppiselle iholle.  Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna laventeli.

Suolamaitosaippua   

Paino 100g. Tuoksu laventeli eteerinenöljy/ 12 €.

Suolamaitosaippua kosteuttaa ja tukee ihon luonnollista uusiutumista. Kosteuttaa ja suojaa ihoa kuivumiselta. Erinomainen kuivalle, kutisevalle ja karhealle sekä atooppiselle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksuna laventeli.