SUOLASAIPPUAT 

                                         8,5 €/kpl

Suolasaippua Kamomilla

Paino 150g, tuoksu laventeli eteerinenöljy.

Kansanparannuksessa kamomillalla on rauhoitettu ärtynyttä, kutisevaa ihoa. Antiseptisen vaikutuksen vuoksi sillä on hoidettu haavoja, ihotulehduksia esim. psoriasista. Kamomilla kuuluu mykerökukkasiin ja voi aiheuttaa allergiaoireita.

Suolasaippua Kuusenkerkkä- pihka

Paino 150g, tuoksu kataja eteerinenöljy. 

Kansanparannuksessa kuusta on käytetty desinfioimaan ärtynyttä ihoa ja sillä on lievitetty tulehduksia. Pihkaa on käytetty haavojen, hiertymien ja ihorikkojen hoitoon. Kuusessa ja pihkassa on luonnon hartsia.

Suolasaippua Mesiangervo

Paino 150g, tuoksu sitruunaruoho eteerinenöljy.

Kansanparannuksessa mesiangervoa on käytetty kipujen, särkyjen ja tulehdusten lievittämiseen sekä hoidettu ihoärsytyksiä ja ihottumia. Se on virkistävä ja ihohuokosia supistavat. Mesiangervo sisältää luontaista salisyylihappoa.

Suolasaippua Maitohorsma

Paino 150g , tuoksu laventeli eteerinenöljy.

Maitohorsmaa on antioksidanttinen ja kansanparannuksessa sitä on käytetty lievittämään tulehduksia, kipuja lisäksi sillä on puhdistettu haavoja. Maitohorsma rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Suolasaippua Nokkonen

Paino 150g, tuoksu bergamot eteerinenöljy.

Nokkonen on antioksidanttinen ja sillä on torjuu kipuja ja tulehduksia. Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia (ihottumia). Nokkonen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Suolasaippua Koivu

Paino 150g, tuoksu koivu eteerinenöljy.

Kansanparannuksessa koivua on käytetty ehkäisemään tulehduksia, virkistämään ja rauhoittamaan ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Koivu sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Suolasaippua Rosmariini

Paino 150g, tuoksu rosmariini eteerinenöljy.

Rosmariini on antiseptinen ja sillä on puhdistava vaikutus lisäksi se pehmentää ihoa. Kansanparannuksessa sillä on hoidettu tulehduksia. Rosmariini sopii kaikille ihotyypeille.

Suolasaippua Minttu

Paino 150g, tuoksu piparminttu eteerinenöljy.

Minttu virkistää, viilentää ja elvyttää ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Kansanparannuksessa minttua on käytetty haavojen puhdistukseen ja rauhoittamaan tulehduksia.

Suolasaippua Puna-apila

Paino 150g, tuoksu ylang ylang eteerinenöljy.

Puna-apila rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Sopii erityisesti kuivalle ja herkällle iholle. Kansanparannuksessa sillä on hoidettu iho-ongelmia (psoriasista).

Suolasaippua Ruusu

Paino 80g, tuoksu palma rosa eteerinenöljy.

Kansanparannuksessa ruusu supistaa ihohuokosia, rauhoittanut sekä hoitanut herkkää kuivaa ja vanhenevaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Suolasaippua Nokkos-hamppu

Paino 150g, tuoksuton.

Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia. Nokkonen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hamppuöljy kosteuttaa, pehmittää ja uudista ihoa.

Suolasaippua Kehäkukka

Paino 150g, tuoksuton.

Kansanparannuksessa kehäkukkalla on hoidettu iho-ongelmia, edistetty ihokudoksen paranemista ja ehkäisyyn tulehduksia. Sitä on käytetty rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa sekä ehkäisemään ryppyjä. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle sekä couperosa-iholle.

Suolasaippua Olut

Paino 150g, tuoksuton.

Olut on antioksidanttien. Se poistaa epäpuhtauksia, hillitsee tulehduksia, parantaa ihon kuntoa. Iho tuntuu sileämmältä ja joustavammalta.