NARUSAIPPUAT 

                                          9,5/ 10 €/kpl

Narusaippua Keittiö

Paino 110g, tuoksu kardemumma eteerinenöljy/ 10 €

Kahvi vie tuoksuja (kalan) ja värjäymiä käsistä (esim. punajuuri, moottoriöljy). Sopii myös käsitiskiin: pyhkäise puhtaalla harjalla saippuaa ja tiskaa. Tiskin jälkeen laita saippua kuivumaan narusta. Soveltuu myös pikkupyykkiin tai tahran poistoon: kastele tahraantunut kohta, hiero siihen saippuaa, anna vaikuttaa hetki ja pese vaate sitten pesukoneessa. Ei kuivata käsiä.

Narusaippua Sitruuna

Paino 110g, tuoksu sitruuna eteerinenöljy/ 10 €

Sitruuna vie tuoksuja (kalan) ja värjäymiä käsistä (moottoriöljy). Sopii myös käsitiskiin, pyyhkäise puhtaalla harjalla saippuan pintaa ja tiskaa. Tiskin jälkeen laita saippua kuivumaan narusta. Soveltuu myös pikkupyykkiin tai tahran poistoon: kastele tahraantunut kohta, hiero siihen saippuaa, anna vaikuttaa hetki ja pese vaate sitten pesukoneessa. Ei kuivata käsiä.

Narusaippua Terva

Paino 110g, tuoksuu tervalta/ 10 €

Kansanparannuksessa tervaa on käytetty lievittämään kutinaa ja estämään ihon hilseilyä. Se on miedosti antiseptinen. Tervasaippua on ihoa hellivä saippua.

Koivusaippua

Paino 110g, tuoksu koivu eteerinenöljy/ 10

Kansanparannuksessa koivua on käytetty ehkäisemään tulehduksia, virkistämään ja rauhoittamaan ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Koivu sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Olutsaippua

Paino 110g, tuoksuton/ 10 € .

Olutsaippua on koko vartalon pesuun sopiva saippua. Sopii myös erinomaisesti hiusten pesuun, se antaa tuuheutta ja kiiltoa hiuksille. Sopii hennoille ja veltoille hiuksille.

Saunasaippua Siiri, mesiangervo

Paino 95g, tuoksu sitruunaruoho eteerinenöljy/ 9,5 €

Kansanparannuksessa mesiangervoa on käytetty kipujen, särkyjen ja tulehdusten lievittämiseen sekä hoidettu ihoärsytyksiä ja ihottumia. Se on virkistävä ja ihohuokosia supistavat. Mesiangervo sisältää luontaista salisyylihappoa.

Saunasaippua Milja, voikukka

Paino 95g, tuoksu mandariini eteerinenöljy/ 9,5 €

Kansanparannuksessa voikukka on käytetty rasvaiselle, herkälle ja akneiholle. Se rauhoittaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta. Sillä on myös ehkäisty ryppyjen muodostumista.

Saunasaippua Mainio, nokkos-hamppu-turve

Paino 95g, tuoksu kataja eteerinenöljy/ 9,5 €

Nokkonen on antioksidanttinen ja torjuu kipuja ja tulehduksia. Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia. Nokkonen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Hamppuöljy kosteuttaa, pehmittää ja uudista ihoa.

Hoitoturve puhdistaa ja uudistaa sekä elvyttää ihoa. Turpeella hoidetaan muun muassa turvotusta, selluliittia ja iho-ongelmia.

Saunasaippua Kaisa, moniyrtti (siankärsämö, poimunlehti, nokkonen)

Paino 95g, tuoksuton/ 9,5 €

Siankärsämö on puhdistava, tulehdusta estävä ja ihohuokosia supistava sekä pintaverenkiertoa edistävä. Se sopii epäpuhtaan ja rasvaisen ihon hoitoon. Siankärsämö ei sovi mykerökukka-allergisille.

Poimunlehti kiinteyttää ja silottaa ihoa, parantaa pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia sekä estää tulehduksia. Se soveltuu erityisen kuivalle ja herkälle iholle.

Nokkonen on antioksidanttinen ja torjuu kipuja ja tulehduksia. Kansanparannuksessa nokkosella on hoidettu erilaisia iho-ongelmia. Nokkonen sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.